Виберіть свою мову

Один із поширених наративів російської пропаганди полягає в тому, що Росія, росіяни, відстоюють традиційні сімейні, християнські православні цінності та протистоять "розпусті та содомії властивої Західної цивілізації". Спостереження за росіянами і за російськими солдатами зокрема показує, що це не більше ніж черговий міф російської пропаганди і нічого "людського" не чуже росіянам, у т.ч. та нетрадиційні сексуальні стосунки. Наводимо кілька прикладів, можливо, дещо шокуючих, нетрадиційних зв'язків серед російських військовослужбовців.

Згвалтування в армії РФ - звичайне явище. На цих кадрах, знятих після початку мобілізації в РФ, ми бачимо чи то "підготовку резервіста до відбиття атаки супротивника з тилу", чи то просто "виховні дії", щоб не страшно було йти в атаку під кулі ЗСУ, як кажуть: краще вже смерть, ніж назад до "своїх" у казарму...

Заступитися за "честь" товариша по службі, знімавший "нестатутні відносини", схоже не наважився...

Оператори БПЛА ЗСУ скинули гранату в окоп російським окупантам, їхня реакція досить дивна-що за "обіймашки"?

А наступне відео також знято операторами БПЛА ЗСУ, які очікували у зоні бойових дій побачити що завгодно, але не таке.

Два росіянина придалися оральним втіхам, поки збоченців не покарало всевидюче око ЗСУ...

Це відео набуло широкого розповсюдження і "високо-духовні, культурно-багаті" змушені були сказати що-небудь у своє виправдання і сказали. На відео ми спостерігаємо не те, що нам "здалося в міру своєї розбещеності", а ніщо інше, як акт молитви на колінах перед іконою божої матері... 🤣

Содомію збоченців з армії РФ пояснили "молитвою на колінах перед іконою"
Росіяни завжди моляться боженці зі спущеними штанами і х*єм товариша в роті?
військовий квиток російського солдата гомосексуаліста
Фото військового квитка загиблого російського солдата - "скріпоносця" з промовистим фото

А ось ще кілька скріншотів новин з РФ, які характеризують стан справ на тему:

У Краснодарському краї зменшилась кількість зґвалтувань казаків дагестанцями
У Краснодарському краї зменшилася кількість зґвалтувань кавказцямими ряжених казаків. Ця тенденція була пов'язана виключно зі зменшенням соціальних контактів, спричинених коронавірусними обмеженнями.
російського військового зґвалтував кавказець похилого віку на зупинці
Що ж це за "захисник вітчизни" такий, якщо його дід просто на зупинці... "обрюхатив"?
Кавказець "згвалтував" ряженого казака і зняв це на відео
росіянин мобілізований у ЗС РФ повісився після зґвалтування кадировцями
мобілізований резервіст армії РФ після зґвалтування "братами по зброї" кадировцями, повісився неподалік розташування казарми в Луганській області (т.зв. "ЛНР")
згвалтування російських солдат
У особливій 78-й роті спеціального призначення ГРУ РФ (Хабарівський край) викрили понад два десятки випадків сексуального насильства. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на засновника правозахисного проекту Gulagu.net Володимир Осєчкін. У розпорядженні правозахисника виявилося кілька документів, які свідчать, що проти командира військової частини спецназу ГРУ та його заступника, майора Панова та капітана Єрушевича було відкрито кілька кримінальних проваджень. Стало відомо, що Панов та Єрушевич вимагали грошей у солдатів-строковиків, а тих, які відмовлялися платити, ґвалтували у збоченій формі. Відомо, що всього від дій Панова постраждали понад 20 людей. Частину випадків побиття та зґвалтування було зафіксовано судово-медичною експертизою.

Російські військові зі складу 423-го мотострілецького полку 4-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії збройних сил РФ заради "розваги влаштували "дружнє зґвалтування" товаришів по службі.

У листі Путіну мама одного з військовослужбовців повідомляє, що її сина та двох його колег зґвалтували їхні ж товариші зі зброї. При цьому ґвалтівники перебували у стані наркотичного сп'яніння та погрожували своїм жертвам зброєю.

російські солдати зґвалтували товаришів по службі
мати одного з зґвалтованих солдатів звернулася до Путіна із проханням розслідувати інцидент, т.к. командування військової частини намагалося його приховати.

Мобілізовані резервісти з м. Докучаєвськ (окупована частина Донецької області) поскаржилися так званому "голові ДНР" Денису Пушиліну на свавілля з боку "кадировців". Зокрема, вони повідомили про зґвалтування "військових народної міліції ДНР" чеченцями.

"Двоє військовослужбовців "народної міліції ДНР", які були "мобілізовані" з Докучаєвська і працювали до мобілізації в міській адміністрації, на очах своїх товаришів по службі були зґвалтовані чеченцями.

Після поразки армії РФ у Харківській області багато російських військовослужбовців почали заявляти командирам про свою відмову йти в атаки на вірну смерть. Для боротьби з "відмовниками" кадировці почали приїжджати до штабів підрозділів, у яких особовий склад відмовляється тримати оборону чи наступати. Туди ж на вимогу тіктокерів привозять по 10-20 солдатів, які "виявили боягузтво". Замість загроз вбивством, побиттям чи просто "виховною бесідою" про те, як потрібно захищати батьківщину, кадировці почали ґвалтувати російських солдатів як покарання", – йдеться в повідомленні ГУР України.

Зазначається, що таке покарання є превентивним і застосовують його не лише щодо мобілізованих на Донбасі, а й до загонів кадрових військ ЗС РФ. Від зґвалтування рятують лише погони – офіцерів кадировці не чіпають.

"При цьому скарги на сексуальне насильство, скоєне кадировцями, представники ВСП та керівники підрозділів не приймають. Більше того, працівникам медичних служб наказали не надавати допомогу постраждалим від кадировців, а також не оформлювати факт завдання ними пошкоджень документально".

Масштаби згвалтувань кадирівцями росіян в "СВО" настільки великі, що їх вже не можливо приховувати і росіяни ниють в своїх зверненнях до головного шайтана дон-догідона з проханнями вплинути на своїх шакалів і зменшити кількість згвалтувань... )))

як коментувати наступне відео з соціальної мережі навіть не знаю: чи це таке глузування з "справжніх руських мужиків", чи це лютий треш і вона на повному серйозі....

Мобілізованого з Волгограда згвалтували товариші по службі
Росіянинин з Волгограду мобілізований в "СВО" був масово згвалтований товаришами по службі